Припрема...

13. август 2017.

Нисам квалификован да коментаришем Чичка


Зоран Чичак, бивши високи функционер ЈУЛ-а и близак сурадник удовице Слободана Милошевића, Мире Марковић, а садашњи “велики пријатељ“ Саше Јанковића, призива на убиство председника Србије Александра Вучића преко друштвених мрежа. “Чичак, ти си болестан човек“, одговара му с друге стране потпреседник СНС-а Миленко Јованов.

Некадашњи Јуловац, а садашњи поштовалац лика и дела Саше Јанковића, којег је здушно подржавао на председничким изборима, познат је као човек који на друштвеним мрежама вређа без икакве основе председника Вучића и назива га најстрашнијим именима. Сада је отишао корак даље!

Он је сада, а после поређења Вучића с Хитлером, малтене позвао на убиство шефа државе, и то у згради Председништва, на Андрићевом венцу. Чичак је, наиме, на свом Твитер налогу написао:

– Гле, објављено 2015. године… – и поставио фотографију књиге са веома чудним насловом – “Убиство у Председништву Србије!.

Да је овај његов гест и више него скандалозан, али и забрињавајући, сагласили су се потпредседници Српске напредне странке.

Тако Миленко Јованов каже да је очигледно да је Чичак један болестан човек и да његове изјаве треба да анализирају стручњаци.

Тешко ја то могу да коментаришем. Нисам квалификован. На Правном факултету сам полагао правну медицину и судску психологију, али је то недовољно да бих могао да коментаришем овог оболелог човека. Покушајте са Славицом Ђукић Дејановић или Јованом Марићем, они су озбиљни психијатри и могу да дају праву оцену случаја – каже Јованов.

Извор: АЛО