Припрема...

29. новембар 2021.

Нисмо разочарани, верујемо у Вучића и СНС


Дугоочекивана седница Скупштине СНС-а донела је не мале промене у тој партији, напредњаци су добили нове потпредседнике, међу којима више нису Марија Обрадовић и Миленко Јованов

Сада већ бивши потпредседници у разговору за Ало! поручују да нису разочарани што су остали без високих страначких функција и поручују да ће дати све од себе да политика СНС-а победи.

– Па нисам ја члан СНС-а да бих био потпредседник него зато што подржавам политику коју водимо и желим да се борим да та политика има што већу подршку. Промене су природна ствар, честитао сам од срца колегама који су изабрани на функцију потпредседника Главног одбора и искрено верујем да ће унети нову енергију у рад странке – нагласио је у разговору за наш лист народни посланик Миленко Јованов и додао:

– Мени је указано огромно поверење и дата ми је прилика, иако нисам имао дуг страначки стаж. Пет и по година сам био Вучићев потпредседник, што је за мене велика част и то ће, на моје задовољство, остати уписано у мојој биографији. На скупштини смо усвојили начела страначке политике за наредни период и предстоји нам политичка борба за та начела и политику која снажи Србију у свим сегментима. Такође, предстоје нам тешки избори на којима ће бити потребно да остваримо убедљиву победу и отклонимо сваку могућност повратка у прошлост. Даћу све од себе да политика СНС победи и да Србија настави да иде напред.