Припрема...

10. јун 2016.

Нокаутирани Пајтић не зна шта ради


Потпредседседник Српске напредне странке Mиленко Jованов изjавио jе данас да Боjан Паjтић, коjег су грађани практично „нокаутирали“ на недавним изборима, живи у неком свом паралелном универзуму у коjем jе, мимо тих грађана, успешан и добро jе радио у 16 година власти у Воjводини.

Потпредседседник Српске напредне странке Mиленко Jованов изjавио jе данас да Боjан Паjтић, коjег су грађани практично „нокаутирали“ на недавним изборима, живи у неком свом паралелном универзуму у коjем jе, мимо тих грађана, успешан и добро jе радио у 16 година власти у Воjводини.

Jованов jе на ванредноj конференциjи за новинаре испред зграде Покраjинске владе рекао да jе данашње обраћање Боjана Паjтића медиjима „невиђен чин понижавања грађана Србиjе коjи живе у AП Воjводини од стране одлазећег председника Покраjинке владе“.

„Боjан Паjтић jе за 16 година потрошио више од 1,5 милиjарди евра на ствари коjе не може да оправда, а грађани су на изборима рекли шта мисле о Паjтићевоj власти тако што jе после 16 година на власти у AП Воjводини jедва прешао цензус“, приметио jе Jованов.

Oн jе подсетио да су пре месец и по дана били избори и да су на њима грађани недвосмислено показали шта мисле о Боjану Паjтићу и Демократскоj странци и њиховоj шеснаестогодишњоj власти у покраjини.

„Грађани су нокаутирали Боjана Паjтића на изборима и сада он тако нокаутиран више не зна шта ради, него нам препричава догодовштине из свог паралелног универзума у ком и даље живи и у ком jе успешан премиjер и има некакве резултате“ рекао jе Jованов.

Oн jе казао да Паjтић у том свом паралелном универзуму има храбрости да изађе пред медиjе и да каже да jе нешто добро учинио у претходним годинама.

Jованов jе рекао да Паjтић међутим ниjе говорио о свему оном због чега грађани за њега нису гласали.

„Паjтић jе уништио Tесла банку и Развоjну банку Воjводине, уништио jе више банака него браћа Далтон, а кроз фонд за капитална улагања Воjводине и Развоjни фонд потрошио jе 860 милиона евра, а да ништа иза тога ниjе остало, осим оних табли коjе jе сам себи подигао, што ће остати забележено у историjи бешчашћа српске политике, jер се никада, ни пре, ни после Боjана Паjтића ниjе догодило да неко сам себи подиже споменик за живота и да га сам отвара“, рекао jе Jованов, нагласивши да jе то сав Паjтићев допринос за 16 година власти.

„Период власти Боjана Паjтића у AП Воjводини остаће забележен као период сталних сукоба са Републиком. Oн jе 2009. године донео статут AП Воjовдине коjим jе желео да прави државу у држави а у Скупштини Воjводине су изгласаване некакве резолуциjе по коjима jе наводно AП Воjводина угрижена од Републике Србиjе“ рекао jе Jованов.

По његовим речима недовршени дворац Хетерленд jе права слика Паjтићеве власти.

Извор: Танјуг

http://www.tanjug.rs/full-view1.aspx?izb=251147