Припрема...

1. април 2019.

Обрадовић је смешан, његово насиље није


Првоаприлска конференција за новинаре Ђиласовог, Јеремићевог и Обрадовићевог савеза протекла је у потпуности у духу дана на који је одржана, па се у истом контексту може рећи да је Бошко Обрадовић у праву баш за све што је рекао.

Опште је познато да је Вучић, а не, рецимо, Бошко Обрадовић, још 2016. године упао у Скупштину Србије, физички напао чланицу РИК-а, Мају Пејчић, а затим урлао „Што бежите“ људима који су се склањали пред њим.

Након тога је претукао новинарке ПИНК-а Гоцу Узелац и Мају Драговић и то док су биле на радном задатку испред телевизије на којој раде. Затим је у Скупштини Србије упао у кабинет председнице Скупштине Маје Гојковић и увртао јој руку, а Александра Мартиновића је гађао компјутерским мишем.

Након локалних избора у Лучанима, ојађен изборним крахом, Вучић је, а не Бошко Обрадовић, упао у станицу полиције, урлајући вређао Дијану Хркаловић.

Пошто ни све то није било довољно, Вучић је, а не Обрадовић, Јеремић и Ђилас, први пут од августа 1941. године на Теразије донео вешала.

Исто тако, Вучић је, а не Бошко Обрадовић, полупао стакла на улазним вратима РТС-а, упадао по канцеларијама и малтретирао новинарке. Вучић је и моторне тестере донео на РТС, а већ сутрадан тражио да се полупа прозор на камиону који је довезао у Београд, из њега извуче возач који неће да вози преко полицијског кордона, а затим у камион убаци неко ко је вољан да камионом гази полицајце. Све је то Вучић радио у склопу акције опкољавања председника државе на његовом радном месту.

Није Бошко Обрадовић у стању да буде духовит ни на Међународни дан шале. Он је само смешан. Једнако данас, када Вучића оптужује за насиље које је сам чинио, као и пре неколико месеци када је писао писмо Владимиру Путину.

Ипак, оно што Бошко Обрадовић ради никоме није ни најмање смешно. Његово, као и насиље његових политичких партнера, руши стабилност Србије и земљу вуче уназад. И баш зато ће, 19. априла у Београду, демократска, национална, модерна, пристојна и поштена Србија снажно, гласно и одлучно да каже да јој је доста Обрадовићевог, Ђиласовог и Јеремићевог дивљачког насиља и малтретирања!