Припрема...

9. фебруар 2021.

Од свог политичког повампирења, Ђилас се служи фашистичким методама


Након што је лидере Европске уније, Русије, Кине и САД оптужио да заједно са Вучићем уводе фашизам у Србију, Драган Ђилас наставља да понавља ову сулуду измишљотину, вероватно у нади да ће, у складу са оном Гебелсовом тезом, и најгора лаж, ако се довољно понавља, бити доживљена као истина.

Истина, међутим, не може ни да се промени, ни да се сакрије, а она гласи да су од политичког повампирења Драгана Ђиласа, успостављене неофашистичке методе, за које у Србији није било места, чак ни у време када је фашизам газио Европу.

Тако су Ђиласове присталице организовале скуп испред зграде у којој живи Горан Весић, што је први такав случај у историји политике у Србији, као и да су организовали сачекушу Горану Весићу и ритуално спаљивање његове књиге.

Ђиласови су партнери и савезници претили силовањем премијерки.

Ђиласови политички партнери пребијали су Маријана Ристичевића испред Скупштине Србије, као што су физички напали и Мају Гојковић, тадашњу председницу Скупштине Србије, и то у њеном кабинету!

На промоцији Ђиласове коалиције прећено напредњацима да ће их јурити по улицама и да ће плутати Савом и Дунавом.

О псовкама, претњама и увредама вешањем, премлаћивањем, али и убијањем, које на дневном нивоу исписују Ђиласови ботови на друштвеним мрежама и упућују их Александру Вучићу и његовој породици, не вреди ни трошити речи.

Зато, када следећи пут буде писао писма странцима, или када буде поново помислио да било кога оптужи за фашизам, нека се похвали сопственим фашистичким идиотаријама и себе представи као родоначелника оваквих метода у 21. веку.