Припрема...

26. мај 2018.

Осим са кримосима Јеремић шуровао и са Месићем!


Након што је испливала информација да су Патри Хо и Шеик Тидијан Гадио блиски сарадници Вука Јеремића и његове организације ЦИРСД ухапшени у корупционашком скандалу од три милиона евра, испливала је још једна чињеница.

А то је да се Јеремић, док је био српски минстар, осим са овом екипом интензивно дружио и са Стјепаном Месићем, човеком који је поцепао Југославију и који и дана данас тврди да је Јасеновац, уствари, био радни логор! Сада се већ озбиљно поставља питање да ли је Вук дружећи са Месићем издавао и српске националне интересе!

Миленко Јованов, потпредседник ГО СНС-а наводи да га нимало не чуди Јеремићево друштво.

-Чудило би ме да у свом окружењу има некога поштеног и часног, јер такви људи од Јеремића и њему сличних беже главом без обзира, јер не желе да се налазе у близини међународних бандита, лопужа и хохштаплера. Са друге стране, нема великих разлика за Србију у последицама Месићеве и Јеремићеве политике, тако да ме не чуди дружење и смешкање њих двојице. Све у свему, битно је да је народ препознао Јеремића као човека који не заслужује поверење и подршку, али то не искључује његову обавезу да коначно одговори одакле му 7,5 милиона евра за кампању, ко му их је дао и шта је тражио заузврат – рекао је он.

 

Извор: АЛО