Припрема...

9. јул 2020.

Ово насиље је било план за дан после бојкота!


Страшно и незабележено фашистичко насиље се већ други дан котрља улицама Београда и Србије. Већ други дан разуларена руља напада српску полицију, ломи, пали и уништава све пред собом, а за своје дивљање има очигледну медијску, политичку, а сада је већ јасно, и инострану подршку.

Свакоме у Србији данас треба да буде јасно да ово дивљање и насиље јесте било прави циљ бојкота избора. Ово је њихова идеја и план за дан после бојкота. Дакле, баш као што смо и говорили – најпре да бојкотом произведу утисак да је изборни процес нелегитиман, као и државни органи проистекли из избора, а онда на улици, пучем и грађанским ратом, да покушају да освоје власт. То је био план од почетка, јер су свесни да на изборима немају шта да траже, али да истовремено хоће власт по сваку цену.

Ипак, држава Србија је показала да неће дозволити реализацију овог сценарија, суштински злочиначког према сопственој држави и народу и да ће се изборити са свим изазовима и очувати мир, стабилност и безбедност грађана.

Најзад, ова руља и њихове коловође, свакако не представљају већинску, пристојну и нормалну Србију. Напротив! Овде се ради о разузданој мањини, која покушава агресијом и насиљем да надомести недостатак политичке подршке.

Зато молим на смиреност и суздржаност већинску Србију. Оне тихе, мирне и пристојне људе, који воле своју Србију и који са тугом и неверицом прате како је неки људи са сладострашћем и уживањем покушавају да је униште и баце у блато.

Држава Србија се изборила и са већим изазовима, избориће се и са овим.