Припрема...

8. мај 2023.

Ово што ради опозиција, нико у свету није ни покушао да уради


Јованов осудио понашање опозиције: Сви њихови захтеви су политички, ово нема везе са насиљем

Јованов је оценио да је делу опозиције у тренутку када Србија жали, једино стало да се на улици боре за политичке циљеве.

У тренутку када су Србију обележиле две велике трагедије, одређени опозициони политичари и медији, без имало људскости и емпатије би на улице. Сад трком на улице да покажу своје лице, као да нико до сад није видео и разумео шта они желе.

Шеф посланичке групе Српске напредне странке Миленко Јованов за Ало каже да док породице оплакују своју децу, жртве двојице помахниталих убица, делу опозиције је једино стало да се на улици бори за политичке циљеве.

„Најчудније у свему је што они који позивају на протесте против насиља, годинама воде страшан вербални рат за истребљење неистомишљеника. Њихове гнусне нападе не трпе само политичари, већ и глумци, спортисти, новинари, сви они који износе своје мишљење, а није по мерилима те опозиције“, наводи Јованов.

Они су искључиво изнели политичке захтеве који немају никакве везе са борбом са насиљем, већ се ради о злоупотреби једне велике трагедије, која је задесила наш народ.

Јованов упозорава да се овде ради о покушају урушавања нашег система безбедности о чему говоре и захтеви за смену људи управо из те сфере.

„Све ово упућује на закључак, да је циљ слабљење наших безбедносних снага и да су умешане и одређене стране силе. Ово нико у свету никада није ни покушао да уради, сматрам да заслужују најдубљи презир свих грађана Србије“, рекао је Јованов.