Припрема...

7. септембар 2016.

Пајтић халуцинира


Бојан Пајтић нас је данас поново упознао са својим халуцинацијама. Као што је у априлу халуцинирао да Српској напредној странци „опада рејтинг“ и да се налази пред „извесним губитком власти“ и да му зато неко прети, данас халуцинира да се против њега користи некакав „говор мржње“.

Не може се „говором мржње“ називати изношење чињеница да је Пајтић потрошио 32 милиона евра и отворио болницу која не ради, јер је стварно потрошио паре, стварно је отворио три дана пред изборе и стварно ни данас не ради. Или да је уништио две банке и три фонда, или да су отете паре намењене деци ометеној у развоју у случају Хетерленд, јер се све то десило.

Пајтић очигледно жели да се ућутка Српска напредна странка, која о његовој криминалној покрајинској власти говори без страха и да се спречи свака прича о томе како је Војводина систематски уништена од Демократске странке у протеклих 16 година.

Важно је да државни органи раде свој посао и што се ради на томе да се пронађу људи који су кршили закон. Без намере да утичем на њихов рад, морам да подсетим да је Пајтић, између осталог, познат и по томе да је организовао исписивање парола „смрт Пајтићу“.