Припрема...

29. јул 2016.

Пајтић наставио да се тужака и баца љагу на Србију


Бојан Пајтић је данас наставио да се понаша по својој устаљеној пракси – да се тужака и баца љагу на Србију чим пређе границу и оде у иностранство. Колико јадан може бити човек који користи сваку прилику да у иностранству говори лоше о сопственој држави? Управо онолико колико је данас јадан Бојан Пајтић, особа коју неће грађани Србије, коју презиру гласачи у Војводини и који се пљувањем по сопственој земљи препоручује да остане макар лидер Демократске странке.

Иако сам уверен да Пајтић и у САД има углед баш као и у Србији и да га грађани САД схватају озбиљно баш колико и грађани Србије, важно је напоменути да ће српска Влада бити формирана у складу са законом и вољом грађана Србије показаном на изборима, као и да ће политика Владе бити вођена у складу са интересима Србије.

Уколико Пајтићеви неименовани саговорници нису само плод његове маште и уколико нас све заједно не лаже да је уопште са неким разговарао, било би лепо да се тим људима, уместо пљувања по својој земљи и политичким противницима, похвали неким својим резултатима. На пример, како је уништио две банке, како је пред изборе отворио клинику која не ради, или како су пљачкана деца ометена у развоју.

Познајући Пајтићев шаблон понашања, наредно што можемо да очекујемо јесте да се ускоро пресели на Брионе, како би, уз неизбежног Томспона, био на лицу места док Хрватска слави годишњицу “Олује”. Можда, јадан какав је, уради и нешто више у нади да ће му то донети неки бедни политички поен.

Изјава медијима