Припрема...

8. август 2016.

Пајтић последњи који има права да дели лекције


Бојан Пајтић је последњи у овој земљи који има права било коме да дели лекције, посебно на тему рада владе, јер је управо он, након осам година власти у Војводини, постао мерна јединица за лењост, бахатост, корупцију и неспособност.

Човек који је свечано пуштао у рад „Каменицу2“ три дана пред изборе, а која ни данас не ради иако је потрошено 35 милиона евра, који је за два мандата уништио две банке и три фонда претходно потрошивши кроз њих око милијарду евра, а да је иза тог трошења остала само пустош, који је сам себи подизао табле захвалности, јер то нико други није желео, свакако је неко чија реч и оцена немају апсолутно никаквог кредибилитета.

Полазећи од себе, својим несувислим коментарима Пајтић нам заправо говори шта би и како он радио, када би неким чудом био у прилици. На срећу Србије, а његову бескрајну жалост, он више никада неће добити прилику да још нешто упропасти и уништи, јер о саставу владе и њеном програму одлучују грађани Србије на изборима.

То што се Пајтићу не свиђа одлука народа, његов је проблем. Можда, након владе у сенци, Пајтић формира и народ у сенци, који ће њега таквог да подржава. Али ни то не би потрајало, јер је у присуству Пајтића, само питање времена када ће и сенку неко да украде.

 

Изјава за медије