Припрема...

12. фебруар 2012.

Пајтићеви резултати су катастрофални


Изјава за ТАНЈУГ

Изјава председника Владе Војводине, Бојана Пајтића, да је са својим тимом остварио „импресивне резултате у области изградње инфраструктуре, запошљавања чак и у овако тешким условима, као и у области здравствене и социјалне заштите“ представља израз врхунског цинизма челника покрајинског режима.

Уколико под инфраструктурним пројектима не подразумева табле са сопственим именом, на којима се у име грађана захваљује самом себи, било би лепо да господин Пајтић каже грађанима који је то пут, мост, канал, или шта друго саградио за последње четири године, колико је то коштало и ко је изводио радове.

Колики је успех у запошљавању постигао Бојан Пајтић са својим тимом показује то што је данас број незапослених у Војводини већи него 2008. године, када су започели мандат, а стопа незапослености је премашила републички просек, па се поставља питање где је потрошено девет милијарди динара, којима су наводно финансирани пројекти запошљавања у покрајини.

О каквој здравственој заштити Бојан Пајтић прича, када више од 200.000 грађана у Војводини нема здравствену књижицу, а најмање још толико је има, али не може да је овери, док се дељење пакета са уљем, брашном и шећером гладном народу, које практикује како Пајтић, тако и његови локални функционери, тешко може назвати социјалном заштитом.

Чињеница да је Војводина постала неразвијен регион управо за време власти господина Пајтића најбоље показује да се његов рад своди празну пропаганду. Управо зато грађани на наредним изборима треба да окрену нови лист и изаберу национално одговорну власт, која ће озбиљно и одговорно даноноћно радити на поправљању катастрофалне ситуације у којој се налазимо захваљујући управо господину Пајтићу и његовим  страначким колегама и коалиционим партнерима из ЛСВ, СПС, СВМ и УРС.