Припрема...

25. јун 2020.

Петровић и Зеленовић пљунули у лице Шапчанима


Своју одлуку да изађе на изборе у Шапцу, Небојша Зеленовић је објашњавао речима да у том граду, захваљујући чињеници да он њиме управља, постоје апсолутно фер и демократски услови за изборе.

На тим и таквим изборима, одржаним под апсолутном контролом Душана Петровића, Небојше Зеленовића и њихове Градске изборне комисије, грађани Шапца дали су 11.279 гласова више листи Александар Вучић – за нашу децу, него листи Петровића и Зеленовића.

А онда су Петровић и Зеленовић, након што су видели те резултате и схватили да их Шапчани више не желе на челу свог града, решили да пљуну у лице грађанима Шапца и преко своје Градске изборне комисије, пониште њихову изборну вољу, јер није у сагласју са њиховим жељама и потребама.

Стари Латини су говорили да је глас народа глас Бога. Чини се да су Петровић и Зеленовић умислили да су они богови и да зато они, а не народ, могу да одреде какви резултати избора треба да буду, као и да је важније шта хоће они, него грађани Шапца.

Штавише, за претходне двадесет и четири године, колико су на власти у Шапцу, Петровић и Зеленовић су од грађана узели све. Само им је глас на изборима остао, као последње уточиште достојанства и слободе. Сада би и то да им отму. Е, то се не сме дозволити!

Поштовање изборне воље грађана је најважнија демократска тековина и Српска напредна странка зато има обавезу да, од умишљених самопроглашених шабачких богова, заштити изборну вољу грађана Шапца и слободу народа да одлучује о томе коме жели да поклони своје поверење.