Припрема...

2. јун 2017.

Победа Српске листе, победа српског народа на КиМ


Са предизборног скупа Српске листе, који је данас одржан у Грачаници, поручено је да је победа ове странке победа српског народа на Косову и Метохији и да ће се свим политичким средствима супроставити формирању косовске војске.

На скупу који је одржан у Дому културе у Грачаници потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов је на почетку обраћања окупљенима пренео подршку и поздраве у име председника СНС-а и председника Републике Србије Александра Вучића и истакао да је глас за Српску листу гаранат да ће Срби на КиМ имати своје представнике у приштинским институцијама.

„И зато ми одлучујемо и ви одлучујете да ли ћете имати представнике, своје или туђе. Зато вас молим да све сујете, анимозитете, ако их има, све замерке које имате једни на друге оставите по страни и сви заједно као један гласате за Српску листу, јер то је једини прави излаз ако хоћете да имате српске посланике“, нагласио је Јованов.

На предизборном скупу Српске листе у Грачаници представљени су и неки од 20 кандидата за посланике са ове листе, Срђан Поповић, Бранкица Ничић, Верица Ћеранић, Драган Данчетовић, Саша Милошевић и други.

Извор: ТАНЈУГ