Припрема...

23. децембар 2017.

Побегли од дуела са Вучићем

Информер

Главни уредник недељника НИН Милан Ћулибрк, главни уредник „Данаса“ Драгољуб Дража Петровић и бивши шеф НУНС-а Вукашин Обрадовић, који стално критикују државу због наводне цензуре, одбили су прилику да се јавно суоче са председником Александром Вучићем и да му у уживо на ТВ поставе сва могућа питања.

Тројица самозваних независних новинара, они који у јавности упорно тврде да Вучић гуши медијске слободе, уплашили су се као девојчице и под провидним изговорима избегли да у понедељак увече на ТВ Пинк буду у студију са председником државе. Они би, дакле, током интервјуа који се емитује уживо могли да Вучићу поставе сва питања и да јавно кажу све што мисле, али су се уплашили и одбили гостовање. Зашто ако већ тврде да су у праву и да су сви аргументи на њиховој страни?!

Потпредседник СНС Миленко Јованов истиче да је поменутим „независним новинарима“ очигледно веома тешко да полемишу с Вучићем.

Он износи чињеничну истину, којој се не може парирати другачије осим лажима, а он те лажи опет с лакоћом раскринка и разобличи. Зато они беже од полемике с њим и радије се одлучују да пишу у својим новинама измишљотине, обмане и лажи, у нади да ће пронаћи некога ко ће у све то да поверује. До сада им подухват није успео, а и не верујем да хоће, јер грађани својим очима могу да виде истину коју Вучић сведочи, да се Србија усправља, развија и напредује – напомиње Јованов.

Извор: Информер