Припрема...

3. март 2017.

Подршка Вучићу је подршка слободној и стабилној Србији

Информер

Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов данас је међу првима у Градском одбору СНС у Кикинди потписом подржао кандидатуру лидера напредњака и премијера Александра Вучића за председника Србије, уз напомену да је то потпис за стабилну и слободну Србију.

– Ово је избор између Александра Вучића, који жели подршку грађана Србије за наставак политике стабилности и економског развоја и свих осталих, уједињених у мржњи према њему, уједињених у жељи да Србију врате у прошлост, али уједињених и у томе да за себе и не траже подршку народа, него подршку споља, како би остварили оно што су очигледно наумили, а то је да у Србији направе оно што се дешава у Македонији, или Украјини. Зато је веома важно да им убедљиво покажемо да им нећемо дозволити да остваре своје намере – рекао је Миленко Јованов.

Он каже да су као противкандидати углавном на окупу сви они који су уништавали Србију, поделили 400.000 отказа и довели државу на корак од банкрота.

– Показали су већ да осим штете не знају ништа друго да направе, зашто бисмо им давали поново шансу да нас упропасте?! На конкретне резултате које је постигао Александар Вучић, његови противкандидати Јанковић, Јеремић, Радуловић и њима слични, одговарају мржњом. Немају никакав план, никакав програм, само мржњу и жељу да опет дођу на власт, да опет пљачкају и богате се, док Србија пропада – истиче Јованов.