Припрема...

16. новембар 2017.

Подршка захваљујући резултатима


Српска напредна странка међу партијама и Александар Вучић као политичар имају подршку више од 50 одсто грађана, показује најновије истраживање агенције „Фактор плус“.

Према том истраживању, када би у недељу били одржани ванредни парламентарни избори, СНС би добила 52,9 одсто гласова, СПС 9,1, Покрет слободних грађана 7,2 и Демократска странка 6,7 и то су једине четири странке које би прешле цензус.

Коментар на најновије испитивање јавног мњења дао је потпредседник СНС, Миленко Јованов.

Подршка коју у народу има Александар Вучић, а захваљујући њему и Српска напредна странка, резултат су озбиљног и одговорног рада на јачању Србије на свим пољима. Грађани Србије виде да се ствари мењају на боље и не пристају да више верују лажима оних који су знали само да отимају и пљачкају, него сопственим очима. Уосталом, узмите Кикинду за пример. Да ли веровати својим очима да су овде дошли инвеститори и отворили фабрике и радна места, или лажима да се то није десило? Да ли веровати својим очима да се град инфраструктурно уређује, или лажима да се то не дешава? Ову дилему грађани очигледно разрешавају тако што бирају да не верују лажима, него ономе што виде, и отуда и подршка Александру Вучићу и политици коју води и која даје резултате. У име Српске напредне странке свакако могу да се захвалим народу на огромној подршци коју нам дају и желим да знају да њихова подршка за нас представља велики мотив, али и обавезу да радимо још више и да резултати буду још бољи.

Извор: Нове кикиндске новине