Припрема...

30. октобар 2011.

Покрајинска власт опустошила Војводину


Демократска странка Србије сматра да највећи проблем за развој АП Војводине не представља Устав Србије, него најнеспособнија и најкорумпиранија власт у Европи, која под вођством Демократске странке и Лиге социјалдемократа Војводине већ једанаест година економски упропаштава грађане покрајине, као и саму покрајину. За једанаест година ове коалиције покрајина је економски опустошена, није реализован ниједан пројекат од капиталног значаја, а број незапослених већи је него икад.

Као што је то и раније био случај, да би сакрили своју срамотну неспособност и катастрофалне резултате рада, као и обмане и лажна обећања која су давали, представници коалиције Пајтић – Чанак, покушавају да по систему “држ’те лопова”, скрену пажњу на другу страну, па су им уместо њих, неспособних и корумпираних, криви сви остали.

Демократска странка Србије је уверена да ова превара неће проћи и да ће грађани на изборима јасно показати да врло добро знају ко је одговоран за то што данас немају посао и што су хлеб, струја, безнин, уље, гас… дупло скупљи него у време Владе Војислава Коштунице.