Припрема...

5. март 2019.

Политика СзС према Косову је да Србија на КиМ не треба да добије ништа.


Политика Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и Трифуновића према Косову и Метохији одлично је дефинисана у Трифуновићевом интервјуу хрватским медијима и она гласи – Србија на КиМ не треба да добије ништа.

Управо ту политику, да Србија на КиМ не добије ништа, водили су док су били на власти и у спровођењу те политике постављали су границу између Срба и Срба на Јарињу и Брњаку, сулуда питања Међународном суду правде, мољакали су странце да их „ослободе“ терета КиМ и измештали питање Косова из УН, где Србија има савезнике.

Политика Александра Вучића је дијаметрално супротна тој политици и зато се свакодневно надљудским напорима бори да поправи сву штету коју су Ђилас, Јеремић, Обрадовић и остали направили док су били на власти, и избори се да Србија на КиМ не остане без ичега.

Управо због тога Ђилас, Јеремић, Обрадовић и Трифуновић из петних жила покушавају да саплету Александра Вучића у борби коју води, сматрајући да би пораз Србије био и Вучићев пораз, а њихова победа.

Ипак, чињеница да се Драган Ђилас данас на КиМ провео као бос по трњу показује да народ на КиМ одлично препознаје ко се бори за његове интересе и за Србију, а ко користи и злоупотребљава питање КиМ да би се поново дочепао власти и својим фирмама упумпао још 500 милиона евра народних пара.