Припрема...

7. април 2018.

Политиканти не говоре у име Нишлија


Изјава за медије

Не може група политиканата чија се подршка мери у промилима и чија је једина политика „што горе, то боље“ да говори у име Нишлија, а посебно нема право да грађане Ниша тера да државу Србију доживљавају као туђу.

Још мање они што су у Нишу само отпуштали, продавали и затварали и који за 12 година власти, осим дугова, нису иза себе оставили ни новоотворени киоск, имају право да било шта спочитавају Александру Вучићу и Српској напредној странци, који су након деценија пропадања конкретним потезима започели економски опоравак и Ниша и читавог југа Србије.

Није захваљујући њиховом нераду и политици мржње и пљувања Вучића британски Фајненшл тајмс позиционирао Ниш на седмо место, а нишки регион на треће место малих регија у Европи у категорији привлачења директних страних инвестиција, него захваљујући Вучићевом озбиљном и упорном раду на промени економског амбијента тог дела Србије.

Да нису они у Нишу изградили и опремили најмодернији клинички ценар у Србији? Да нису они помогли да се отворе погони „Џонсон електрика“, „Астера“, „Леонија“, „Цумтобела“ и других инвеститора или ће бити да је и то Вучић урадио, док су они спавали, мрзели и пљували?

Зашто не кажу ови лажни душебрижници да је на нишком аеродрому у само једној години Вучићеве власти било више путника, него за 12 година њихове власти и то у збиру? Зашто прећуткују да је у њихово време било десет пута мање путника од 331.582, колико их је било прошле године. Зато што би тада било јасно да је Вучић, а не они, радио на подизању нишког аеродрома, а да су га се они сетили само због неког бедног политичког поена.

И Александар Вучић и Српска напредна странка једнако воле и брину за сваки део Србије и то показују дела. То грађани и знају и виде и такву политику награђују подршком на изборима. Зато сејање мржње, подвале и лажи разних политиканата којима је увек и за све крива Србија неће проћи, било да се ради о онима са Косова и Метохије, Рашке, Војводине, или из Ниша.