Припрема...

25. март 2022.

Понош и Ђилас у борби за новац од кампање


Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас захтевао је да му Здравко Понош преда 80 одсто новца који је као председнички кандидат добио из државног буџета за финансирање изборне кампање.

Извори Објектива блиски Поношу откривају да генерал није задовољан како му Ђилас води кампању, јер истраживања показују да није довољно препознатљив у народу и да самим тим нема шансе да дође до другог круга председничких избора.

Члан Председништва Српске напредне странке Миленко Јованов за наш лист каже да Ђилас очекује да се ова инвестиција исплати.

Ђилас је натерао странке из тог блока на бојкот да би их избацио из Скупштине и учинио потпуно зависним од његове милостиње. Сада се круг затвара и не само што их политички користи него ће и зарађивати на њима. Према томе, цела претходна кампања за њега је била инвестиција, а од ове очекује да инвестиција почне да се исплаћује. Ипак, то говори да су и Понош и Јанковић само Ђиласови упосленици, који, баш као и Мариника Тепић, за дневницу морају да испуњавају норму коју им он одреди – закључује Јованов.