Припрема...

29. јул 2019.

Поповићу, тајкуну забио си нож у леђа Вучићу


У рат на релацији премијерка Ана Брнабић – министар без портфеља Ненад Поповић укључили су се и функционери СНС, али и део опозиције, који од шефице Владе тражи Поповићеву смену. На нове критике, али и бруталне увреде на рачун Ненада Поповића, из СНП, странке на чијем је челу, поручили су да су они спремни да више не буду део Владе.

Поповић је, подсетимо, казао да је бриселски дијалог мртав и да европских интеграција Србије више нема, на шта је премијерка казала да сваки министар који се не држи званичне политике може да напусти Владу.

Ух, препоштени…

Миленко Јованов, потпредседник СНС, написао је на Твитеру да се после напада на председника Србије кренуло и са изазивањем потреса у Немањиној 11.

– Дакле, након напада на Вучића и његову породицу, преко измишљања афера његовим сарадницима, кренуло се и са изазивањем потреса у Влади. Значи, све по реду и како је најављено, јел’? – напао је Јованов некадашњег колегу из времена када су обојица били у ДСС.

После објављивања саопштења СНП, да су спремни да више не буду у кабинету Брнабићеве, Јованов је на овој мрежи написао:
– Пошто већ (Поповић) тврди да је дифферентиа специфица у односу на друге у Влади и да се држи Устава и Резолуције 1244, могао би лепо да каже и ко се ових докумената не држи, па му зато, препоштеном и правоверном, чак и смену спрема. Узгред, спин је јадан. Баш.

Извор: Курир