Припрема...

26. децембар 2016.

Порука СНС стиже до сваког члана


У претходним месецима најважнија активност била је обилазак страначких одбора. Одржани су састанци са члановима, активистима и руководством странке у Подунавском, Браничевском, Поморавском, Расинском, Борском, Зајечарском и Нишавском округу.

Циљ ових обилазака и разговора са страначким колегама био је двојак.

Прво, на овај начин се у дело спроводила одлука Александра Вучића, са претходне Скупштине, да се на позицијама потпредседника нађу особе које ће, због чињенице да поред страначких не обављају и високе државне функције, више и чешће бити присутне у страначким одборима.

Са друге стране, задатак је био да се пренесе политичка порука Странке, као и позив на јединство и појачану активност у циљу припрема за изборе који следе идуће године.

У великој мери су се отварала и питања важна за свакодневни рад страначких одбора, али и она која се тичу нових обавеза које су пратиле преузимање локалне власти у неким срединама. У неким срединама је било право задовољство видети људе који су посвећени страначком раду и који се свакодневно боре за Српску напредну странку у веома тешким околностима и којима подршка заиста значи.

Сви људи које сам овом приликом упознао, све страначке колеге, учвршћују ме у уверењу да Српску напредну странку чине добри и поштени људи, који желе добро месту у коме живе, својој Србији и свим њеним грађанима. Сви ти људи чине снагу која ће, уверен сам, успешно одговорити свим изазовима који стоје пред нама.

СНС Информатор