Припрема...

22. јул 2023.

Прво се свађају, а пред изборе направе коалицију


Српска опозициона сцена све више личи на прву линију фронта, пошто је после сукоба Вука Јеремића и Мирослава Алексића у врху Народне странке дошло до обрачуна ı између лидера Социјалдемократске странке Бориса Тадића и председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа. Тадић је, гостујући на тајкунској телевизији, отворено оптужио Ђиласа да му „ваби људе“.

Посланик СНС Миленко Јованов истиче да су сви они били део ДС жутог режима.

– Када су остали без власти, почели су међусобно да се обрачунавају, па је свако направио своју странку. Да су могли заједно, не би се ıни делили. Ово што се сад дешава само је наставак процеса дезинтеграције „Жутог“ режиина који траје већ 13 година. Суштина је да они уопште не брину о грађанима, само се свадају око фотеља. Од њих за грађане ништа не може да буде, нити грађани од њих могу нешто да очекују. Међутим, исти ови који се овако свађају, “ пред изборе се уједине, направе једну листу и кажу како се опозиција ујединила. Заинислите земљу с овом њиховом коалицијом склепаном с коца и конопца, да она добије поверење грађана и дође на власт. Па овако би нам изгледала држава, као што сад

изгледају новински написи – препуцавалија и сукоби. Нама је потребна стабилност, а не ови политиканти и его-манијаци – објашњава Јованов.