Припрема...

1. фебруар 2020.

Поткупљени и уцењени прате Ђиласа у бојкоту избора


Данас је постало потпуно јасно да ће само поткупљени и уцењени од стране Драгана Ђиласа пратити његову одлуку да се предстојећи избори бојкотују. Сви остали, који се не плаше Ђиласовог гнева, вређања, претњи, организованог провлачења кроз блато друштвених мрежа и медија које контролише, показаће да су слободни, храбри, способни да мисле својом главом и да одлуке доносе самостално, а не водећи се голим Ђиласовим интересима.

Зато и није чудно што је део опозиционих лидера, које је Драган Ђилас успео да поткупи, или уцени, данас хорски мантрао оно што захтева њихов газда, убеђујући мало њега, а мало више себе да бојкот избора има смисла и да ће бити први људи у историји који су постигли нешто тако што нису радили ништа.

Са друге стране, ове лутке на концу, којима се Ђилас игра и које понижава, нису смеле ни да помисле, а камоли јавно да питају свог газду зашто све њих тера да изборе бојкотују, док истовремено на исте те изборе шаље своје младе активисте под фирмом удружења „1 од 5 милиона“.

И поред најава Ђиласових буздована да ће спречити одржавање избора, као и најзад јавно изнетог става да ће и изборе и све што из избора проистекне сматрати нелегитимним, како би добили основ за ново насиље, дивљање, упадање у институције и отимање власти на улици, грађани Србије немају разлога за бригу.

Избори ће бити одржани, институције након избора формиране у складу са вољом народа, а бахатим тајкунима и њиховим буздованима и марионетама никада неће бити допуштено да туђу децу гурају у насиље и страдање, због неодољиве жеље да своју задњицу поново поставе у фотеље, а своје руке поново гурну у џеп грађана.