Припрема...

10. фебруар 2023.

Потпредседница ДС прети убиством


Драгана Ракић, народна посланица и потпредседница Демократске странке, отворено је запретила председнику Србије Александру Вучићу убиством!? Ракићева је у Скупштини Србије најавила терористички напад на шефа државе дословце рекавши: „Кажите оном вашем, кад год уде у авион, његов живот је у рукама мога мужа!“ Супруг Драгане Ракић, иначе, ради као контролор лета.

Морбидно и опасно

Ову морбидну претњу Ракићева је изрекла у обраћању посланицима Српске напредне странке, са све захтевом да ту поруку „пренесу“ председнику Вучићу. Ракићева је сличну претњу претходно упутила и посланицима СНС, када је без разлога пришла Маријану Ристичевићу и Ђорђу Комленскоми рекла да кажу својима да кад год лете авионом, животи су им у рукама њеног мужа, још једном апострофирајући то да јој је супруг запослен у Контроли лета.

Овај њен отворен позив на терористички напад на председника Вучића у Скупштини осуђује шеф посланика Српске напредне странке (СНС) Миленко Јованов.

Наравно да је реч о претњи! Недопустивој претњи! Неће бити да је госпођа хтела само да се похвали тиме шта јој муж ради и где је запослен… А ово јој није први пут. Претила је и да ће да нас јуре по улицама и поручивала да то није метафора… А сада би ваљда да каже мужу да обара авион у којем се налази председник државе или неки посланик СНСнаглашава Јованов.