Припрема...

5. март 2021.

Председниче, јели су за твојим столом, па ти спремали снајпер!


Функционери поручују да ће на наредној страначкој седници захтевати да се чланови огрезли у криминал и они који су учествовали у покушају дестабилизације државе избаце из партије и да кривично одговарају

Чланови Председништва СНС траже од лидера Александра Вучића да што пре, већ колико на наредној страначкој седници, покрене искључивање људи који су огрезли у криминал и који су учествовали у покушају дестабилизације државе. Неки су спремни, како кажу, да и лично покрену ово питање.

Потпредседник СНС Миленко Јованов каже за Kурир да ова прича мора да се истера до краја.

– Што се искључења из странке тиче, мислим да су се они већ сами искључили, а верујем и да их је фактички искључило и чланство. Јер, искрено, уз сву могућу машту, не могу да замислим да било који члан СНС жели да удише исти ваздух и седи у истој просторији с људима који су Вучићу, како сада видимо, наменили снајпер, који су му децу пратили и који су са странцима и домаћим олошем радили против Вучића и странке. Нико није знао размере свега овога. Па ко нормалан може и да помисли да би људи којима је Вучић онолико помагао у животу, уместо захвалности и труда да нешто ураде за Србију, спремали снајпер?! – прича Јованов и додаје:

– Kо може да појми да је снајпер решење за било какве амбиције у животу, према било коме, а посебно према председнику државе и човеку у чију сте кућу улазили, чију сте децу гледали како расту, за чијим сте столом јели… Имена ће бити откривена кад то учине надлежни. Нико не жели да на било који начин угрози истрагу и тако заправо помогне овом отпаду да се консолидује, или чак извуче. Полако.