Припрема...

1. децембар 2022.

Председник Вучић је данас реаговао као државник и човек


Председник Вучић је данас реаговао као државник и човек који је и добио подршку народа да Србију храбро води кроз искушења, а рекао је оно што осећа и мисли сваки грађанин Србије, након новог сулудог потеза Аљбина Куртија и благонаклоног става ЕУ према томе.

Неподношљиво је гледати гажење основних принципа демократије од стране оних истих који увек имају потребу да на ту тему Србији деле лекције. Још је мучније гледати како сви могући принципи, начела, договори и гаранције престају да важе ако то одговара Приштини и како се увек има разумевања за Куртијеве будалаштине које прави већ на дневном нивоу.

Овог пута су буквално са улице довели Ненада Рашића, који је добио 0,1% гласова Срба, да представља баш оних 99,9% Срба који за њега нису гласали! А у томе ће му помагати Рада Трајковић која се већ данима и рукама и ногама отима да буде на услузи Куртију и његовим циљевима и да раскине све везе Срба са КиМ са Београдом.

И на све то ЕУ ћути, а заправо подржава Куртијев поступак.

Неко је на све то морао да каже доста, а нема никога чије речи имају већу тежину и ко има већи легитимитет да то каже од председника Вучића.

И зато би било мудро да његове речи чују и разумеју. Ако им је уопште стало до Србије.