Припрема...

27. децембар 2018.

Председника упоредили са Пиночеом, а национални стадион са логором


Недељник НИН отишао је корак даље, када су данашњом насловницом на сраман начин ударили на председника Србије Александра Вучића и то због најаве да ће Србија добити нове стадионе. Наиме, председник је приказан као Аугусто Пиноче бивши председник Чилеа, који је познат по суровој диктатури и убиствима које је чинио.

Миленко Јованов, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке каже да оваква насловница прелази све границе нормалног понашања.

– Ова насловница показује да су ти људи потпуно изгубили компас, погазили све границе нормалног понашања и потпуно се препустили голој мржњи. Истовремено, ово показује да је та и толика мржња очигледно оставила последице на њихову психу и начин размишљања, јер, уверен сам да ником нормалном асоцијација на стадион није Пиноче, него спорт.

Њима смета изградња свега у Србији и стадиона, и ауто-путева, и Београда на води, и нових фабрика и погона, зато што када се то изгради, људи својим очима могу да се увере да се у време Вучићеве власти гради и ради и да се Србија развија и расте, чиме у блато падају све њихове лажи и измишљотине. Зато се они не радују успесима Србије и њеном напретку. Њих је, уосталом, за Србију баш брига, јер они размишљају да им напредак Србије не значи ништа, ако лично немају користи и ако не могу да трпају народне паре у своје џепове.

Нађите једну сличну карикатуру из времена када је Ђилас управљао свим медијима у Србији преко својих компанија и реклама и биће Вам потпуно јасно ко је и када у Србији уводио цензуру. Они који причају о „диктатури“ и „цензури“ управо својим понашањем и сталним, најогавнијим нападима на Александра Вучића и његову породицу, заправо доказују да су то само њихове бесмислене и неистините пароле и ништа више – каже Јованов.

Извор: Србија данас