Припрема...

21. јануар 2022.

Премијерку стрпали у логор


Тајкунски медији под контролом Драгана Шолака и његовог кума Драгана Ђиласа сваког дана прелазе границе бешчашћа. Овог пута њихова мета била је председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, коју су упоредили са благајником у нацистичком логору. Саговорници који су се појавили у емисији „Јунаци доба злог“, а међу којима је био и Ђиласов најближи сарадник, потпредседник Странке слободе и правде, Борко Стефановић у недостатку програма одлучили су да запрете осветом и смрћу политичким противницима.

„Они више не знају шта би рекли и урадили. Фрустрирани су и обузети мржњом, а све могуће увреде су већ упутили и сада им је остало још да се служе овако неукусним и несувислим поређењима“, рекао је члан Председништва Српске напредне странке Миленко Јованов.

Са друге стране, можете ли само да замислите колико би кукали сви ти ликови да се о било коме од њих сними емисија сличног садржаја? Реаговале би све могуће НВО, јавила би се Виола Фон Крамон, огласиле би се независне институције, чији представници данас срамно ћуте.

„То је још једна слика и прилика како изгледа кад се фрустрирани тајкун, преко својих надничара, обрачунава са онима који му више не дозвољавају да се богати злоупотребом државних ресурса и отимањем новца грађана“, рекао је Јованов.