Припрема...

25. јул 2019.

Претње и увреде упућене Вучићевој деци су огавне и умоболне


Огавне и умоболне увреде и претње упућене деци Александра Вучића, последица су атмосфере у друштву коју праве Драган Ђилас, Вук Јеремић и Бошко Обрадовић у синхронизованој акцији са квази-новинарским порталима, медијима које држе под контролом, као и разним агентурним облицима који су инсталирани у Србији.

Ови напади су били најављени и самим тим су очекивани, али нико никада није могао ни да претпостави да ће размере лудила и зла бити толике да се брутално вређају деца и упућују им се најстрашније претње.

Дакле, овом синхронизованом акцијом покушава се вршење притиска на Александра Вучића, не би ли се сломио и не би ли одустао од борбе за Србију и колико год Ђилас, Јеремић и Обрадовић покушавали да ствари обрну наопачке и себе прикажу као жртве, јасно је данас, више него икад, да су они ти који генеришу овакве страховите и умоболне нападе на Вучићеву децу.

Управо зато, нико од њих ово неће ни осудити, ни критиковати, ћутаће и они који се оглашавају на све и свашта и када су питани и када нису, али ће зато грађани Србије још више презрети и њих и све оне који заједно са њима, безумним нападима на децу покушавају да се домогну власти и фотеља.