Припрема...

23. мај 2018.

Природно да Мишковић и Ђилас преузму ДС

Информер

Бивши градоначелник Београда, тајкун Драган Ђилас поново покушава да са газдом ‘Делте’ Мирославом Мишковићем преузме Демократску странку и стави је под своју контролу! Ово у разговору за Информер каже Небојша Крстић, маркетиншки стручњак, некада истакнути члан ДС и саветник бившег председника Србије Бориса Тадића.

Крстић наводи да је као човек који је био у самом врху ДС одлично упознат са механизмима функционисања ове странке.

У најновијим превирањима око избора будућег лидера демократа, Крстић види управо Мишковићеве и Ђиласове прсте. Наш саговорник подсећа да је о томе отворено говорио још 2012. и сам Борис Тадић, који је поручио „да су се тајкуни удружили против њега“ .

С друге стране, потпредседника СНС Миленка Јованова ни мало не чуди овакав дил.
ДС је омогућила да у једном тренутку Ђилас и Мишковић постану мултимилионери, господари свих привредних токова и најмоћнији људи у Србији. Од доласка Вучића на власт, њихова моћ је битно смањена јер њега нити могу да заплаше нити могу да купе. Зато им је потребна полуга којом би се поново докопали могућности да да народне паре трпају у своје џепове, а нема ништа логичније од тога да та полуга буде ДС. Већ су заједно сарађивали у своју корист, а на немерљиву штету Србије – истиче Јованов.

Извор: Информер