Припрема...

9. март 2021.

Проговорио министар који је радио о глави Вучићу


Један од министара који се сумњичи да је са „кавачким кланом“ и екипом Веље Невоље спремао свилен гајтан за свог шефа председника Србије Александра Вучића поверио се својим најближим сарадницима. Он тврди да му нико не може ништа јер има заштиту ван граница земље.

– Само нека нападају. Ја имам чврста обећања једне од западних земаља да ми неће длака с главе фалити. Тако да ме баш брига шта ће ко рећи и написати – каже наш извор.

Упућени саговорници Српског телеграфа наводе да је министар-издајник уверен у то да је недодирљив:

– Питали смо га да ли је истина то што се прича и пише, да је учествовао у праћењу породице председника, сина, брата, оца… Добили смо немушти одговор из кога се може закључити да није радио по закону.

Наш извор тврди да се он и даље виђа и чује са људима који су директно радили Вучићу о глави.

– И стално их храбри да издрже, да им не могу ништа и да ће све ускоро проћи. Стално прича како ће неко од западних моћника да заврне уши Вучићу и да истрага неће моћи да се настави – истиче наш извор близак том министру.

Миленко Јованов – потпредседник СНС

-Жив нисам да видим те који ће Вучићу да заврћу уши. А што се тиче тих контаката са странцима, лепо је што нам шаљу поруку да је снајпер за Вучића за њих потпуно прихватљив и да ништа немају против главосеча који су требало да то спроведу. Kо год да се налази на позицији министра, а тражи заштиту странаца од своје земље јесте најобичнија ништарија и олош