Припрема...

13. мај 2019.

Прорадила метла: Хапсе министра, тајкуна и лидера опозиције


У акцији хапшења корумпираних функционера приведен је председник општине Пожега, као и високопозиционирани функционер Министарства рада. Ово је, како тврде извори Српског телеграфа, почетак акције чишћења државе од корумпираних функционера, о чему је Српски телеграф већ писао.

– Нема толеранције за оне који су злоупотребили функције и позиције да се на грбачи народа обогате. Сви они који су муљали са јавним набавкама, тенедрима, намештали послове, узимали провизије биће процесуирани. Полиција и надлежни органи већ месецима истражују, а према резултатима досадашње истраге, дошло је време да за прљаве послове одговара један министар. Поред тога више него довољно доказа о корупцији, намештању послова има и у случају једног познатог бизнисмена, прецизније тајкуна, као и једног од лидера опозиције – наводи извор Српског телеграфа који није желео да открије више детаља.

Према речима нашег саговорника, обрачун са корупцијом неће се зауставити на локалним функционерима, те да је привођење челника Пожеге само потврда да се никоме неће гледати кроз прсте.

Потпредседник СНС Миленко Јованов у изјави за наш лист поручује да се искрено радује оваквом развоју ситуације.

– Сматрам за највеће битанге и олош оне људе који се сакрију иза леђа Александра Вучића и СНС да би радили ствари које су законом забрањене јер ти људи таквим понашањем директно урушавају све оно за шта се бори и залаже сам Вучић, као и све резултате које је до сада постигао. Зато се надам да ће се у потпуности очистити жито од кукоља, а овај почетак показује да се на томе ради озбиљно и да су Вучић и СНС и по томе различити од претходника јер ми не толеришемо ни своје ни туђе лопове за разлику од њих, који су лопове гајили и неговали као да су украсно биље – истакао је Јованов.

Извор: Српски телеграф