Припрема...

11. јул 2017.

Радуловић помешао Устав и наталне карте


Изјава за медије

Позивам било кога из веселе дружине Саше Радуловића да јавно објасни грађанима који је тачно члан Устава Србије прекршио Александар Вучић?

Или су ови стручњаци помешали Устав са наталним картама којима се баве, или су још једном потврдили да је народ био великодушан када је на изборима њиховом лидеру дао чак 1,41 одсто гласова, јер сви заједно ни толико не вреде, јер ништа не знају, осим да лажу и измишљају.

Они који нису у стању да се, у складу са законима државе Србије, региструју као политичка странка, они који нису у стању да на изборима добију макар један глас више од неважећих листића, данас желе да уређују унутрашње односе у Српској напредној странци. То најбоље показује размере конфузије у њиховим главама.

Било би сјајно када би узрок те конфузије биле високе температуре, али се плашим да је овде ствар много озбиљнија и да треба под хитно да се лече, али не од сунчанице, а да им друштво на лечењу праве они који пишу како је Вучић на састанку са председником Турске, Ердоганом, седео на хоклици и табуреу.

Што пре да им се одреди дијагноза, веће ће бити шансе за излечење.