Припрема...

25. април 2017.

Радуловић прао новац издавањем грејалица?!

Информер

Бивши стечајни управник и лидер покрета „Доста је било“ Саша Радуловић извлачио је државне паре намењене за изборну кампању у своје џепове тако што је сам себи изнајмљивао грејалице и вентилаторе, открива Информер!

Према документацији до које смо дошли, Радуловић је 13. марта 2016. године, само 11 дана пре ванредних парламентарних избора, сам са собом склопио уговор о пружању милионски вредних, основано се сумња фиктивних, услуга!?! С једне стране потписник овог уговора је Група грађана „Доста је било“, а с друге стране Удружења грађана „Доста је било – Рестарт“!

И док се Саша Радуловић није оглашавао овим поводом, функционер СНС Миленко Јованов иронично каже да се на све ово може гледати и из позитивног угла.

Прво, није убацио фамилију и кумове да воде књиге и раде „лајфкоучинг“. Друго, за разлику од времена кад је жарио и палио као стечајни управник, нико због његовог муљања овог пута није остао на улици. Додуше, опет петља, мути и трпа државне паре у своје џепове, али то вам је Радуловић. Можда би човек доживео срчани удар или нешто још горе када би се понашао поштено, пошто му изгледа организам није навикао на то. Зато од њега не треба очекивати превише, баш као што ни грађани не очекују ништа, па је на минулим изборима добио мање гласова од неважећих листића – закључује Јованов.

Извор: Информер