Припрема...

1. март 2019.

Рат до истребљења у Савезу за Србију


У Савезу за Србију (СЗС) скинули су рукавице и кренули у рат до истребљења. Главни актери, као и Драган Ђилас и Вук Јеремић, који за међусобни обрачун користе статисте попут Јелене Анасоновић, Синише Kовачевића…

Тако је потпредседник Јеремићеве Народне странке драмски писац Синиша Kовачевић (по налогу страначког шефа, без дилеме) жестоко извређао наводне организаторе суботњих опозиционих шетњи назвавши их незналицама и штеточинама. Повод је био то што је Јелена Анасоновић, која формално пријављује протестна окупљања у Београду, регистровала званично удружење 1 од 5 милиона у Агенцији за привредне регистре.

Потпредседник СНС Миленко Јованов истиче за Српски телеграф да се лидери СЗС политички обрачунавају преко леђа својих пулена.

– Није ни било за очекивати да ће њих двојица да постану трпељиви у свом савезу против Вучића, после жестоког сукоба у ДС, одакле је Ђилас буквално ишутирао Јеремића. Њихове огромне сујете је тешко измирити. Протести су очигледно све време политички, па се зато и поставља питање ко ће да их отме. На пример, на следећем протесту говориће Мариника Тепић, посланица и функционерка Ђиласове странке у настајању. Било би добро да и Јеремић нешто каже на тим окупљањима, али је извесно да му не дају – наводи Јованов.

Извор: Српски телеграф