Припрема...

28. мај 2016.

РТС: СНС изабрала ново руководство


Скупштина СНС-а једногласно је изабрала Александра Вучића за председника странке, док је за заменика председника изабрана Јоргованка Табаковић. Потпредседници странке Марија Обрадовић, Марко Ђурића, Миленко Јованов и Милош Вучевић. Председника Извршног одбора досадашњи председник општине Уб Дарко Глишић. Главни одбор овластио Председништво странке да одлучује о коалицијама на свим нивоима.

Спрска напредна странка изабрала је ново руководство, а новоизабрани потпредседници поручили су да им је, уз част, припала и велика одговорност да наставе са променама које је њихов лидер Александар Вучић започео у претходном мандату.

Јованов: Србија наставља путем победе 

Новоизабрани потпредседник СНС-а Миленко Јованов рекао је новинарима после изборне скупштине и седнице Главног одбора да ће се нови потпредседници трудити да Србија настави путем којим је кренула за време владе Александра Вучића, а то је, каже, пут победе.

 

Извор:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/2333639/skupstina-sns-a-jednoglasno-izabrala-vucica-za-predsednika-.html