Припрема...

12. март 2018.

Руски цар и власник Фејсбука – Вучићеви ботови!


Сви знамо улогу Цара Николаја Романова када је у питању Први светски рат и руско – српски односи. Али да ли то знају и опозиционари?

По свему судећи – не, јер су у новој анкети емисије „Контравизија“ оптужили Александра Вучића да га подржава Романов, и да је чак Романов мафијаш, и то руски, у Србији познатији као цар.

Потпредседник СНС Миленко Јованов је гостујући у емисји „Контравизија“ рекао да је то још један доказ да они немају појама ни кога пљују, ни зашто.

– Мржњу су на својој кожи осетили и Ђорђе Вајферт, Апис, Бранко Пешић… Довољно је да им налепите етикету да су Вучићеви и пролазе кроз блато. То је још један доказ да они немају појама ни кога пљују, а ни зашто – рекао је Јованов.

Он је додао да та врста приступа не може да добије продршку грађана, јер људи виде да та мржња може да роди само деструкцију.

Јованов каже да се њему од свих изговора највише допало то да власник Фејсбука ради за Вучића.

– Човек чија је имовина 73 милијарде долара решио је да постане наш бот. Добио је сендвич и сада ради за Вучића. Био је то специјалан сендвич, са сремским куленом, то га је преломило да ради за нас – нашалио се Јованов.

Како је рекао, од свих у опозицији једино је своју касу напунио изгледа Драган Ђилас – као и обично.

– Све што је Зоран Ђинђић направио Ђилас је упропастио. Он је сада ДС уништио и финансијски и политички – навео је Јованов.

Народ је, како је додао, препознао да је опозиција јуришала само на градску касу и нису нудили ништа више осим мржње.

– Зашто би неко гласао за некога само зато што мрзи Вучића. Ок, видимо да умеш да мрзиш Вучића, али шта још умеш осим тога? Тако су и прошли – додао је Јовановић, указавши да је са друге стране, Синиша Мали је много радио и резултати су у Београду импресивни.

Извор: РТВ Пинк