Припрема...

18. јануар 2023.

Сачекуша за Вучића


Провокација им неће проћи, јер је српски председник  одлучан да се у Швајцарској бори за интересе наше земље и њено политичко и економско јачање.

Пре него што је стигао у Швајцарску, албански екстремисти спремили су сачекушу за српског председника Александра Вучића. Непосредно уочи његовог доласка, преко пута хотела у којем је предвиђено да одседне председник Србије окачене су заставе „велике Албаније“ и тзв. државе Косово. Иако су домаћини скупа организовали дочек, чак су послали хеликоптер по српског шефа државе, то није избрисало слику која је у Давосу дочекала Вучића.

ЛОША ПРОЦЕНА

Миленко Јованов, шеф посланичке групе СНС у Скупштини Србије, истиче да Вучића ова провокација неће омести у борби за инвестиције, већ ће га само додатно мотивисати.

– Они не могу да разумеју да имају посла са човеком који никако није кукавица и којег ни много озбиљније провокације нису омеле у борби за Србију. Ова примитивна акција ће га само додатно мотивисати да покаже прво, разлику о односу на примитивце, а друго, да уради за Србију све што може, јер се показује, из дана у дан, колико их сваки успех Србије боли – навео је Јованов.