Припрема...

11. мај 2023.

Сад је време да се пребројимо


Скуп који је председник Александар Вучић најавио за 26. мај показаће јасно чију политику подржавају грађани.

Миран, достојанствен, демократски скуп, који ће бити одржан 26. маја, како је најавио председник Александар Вучић, показаће да је пристојна Србија уједињена.

На највећем скупу икада одржаном у Србији, ако се остваре такве процене, грађани који желе добро Србији показаће слогу и послати снажну поруку да ће сачувати и одбранити државу од оних који би да је уруше и униште по сваку цену.

С друге стране, део опозиције и њима наклоњена медијска машинерија Драгана Шолака показали су право лице ових дана срамно злоупотребљавајући два масовна убиства, у којима је страдало 17, а рањено више од 20 особа, само да би се на таласу наводне борбе против насиља дочепали власти.

ХАОС, КРВ…

Истакли су они неке циљеве, али их је прексиноћ шеф ДС Зоран Лутовац званично демаскирао, потврдивши да, у ствари, постоји један једини циљ – преузимање целе државе против воље народа.

– Оставка Вучића, захтев који мења све остале захтеве – казао је Лутовац.

Изгубила се тако од‌једном њихова наводна брига за децу и борба против насиља.

А да желе хаос и крв по улицама, потврдили су и на протесту у понедељак, кад је њихов идеолог Милован Бркић, главни и одговорни уредник Таблоида, упутио директан позив на убиство председника Вучића, уз псовке упућене на рачун председникове мајке. Дан касније социолог Јово Бакић поручио је да се власт „унередила“ и да их треба јурити по улицама, поручујући да ће тако бити и даће он у томе уживати. Успут су (из)игнорисали факат да се на том политичком скупу опозиције окупило десетак хиљада људи (ма да су Шолакови медији махали цифрама од 50.000и више).

МОЈ СТАВ

Миленко Јованов

Шеф посланика СНС

Цела Србија је, захваљујући Бакићу и Бркићу, Миливојевићу, Ћути и осталима, имала прилику да се увери да су опозициони политичари, медији, њихови агитатори и пропагандисти и јавне личности које их подржавају генератори мржње и агресије у нашем друштву. А скуп 26. маја биће показатељ достојанствене Србије.

А 26. маја, како се очекује, биће оборени сви рекорди, па чак надмашен и скуп „Будућност Србије“, одржан 19. априла 2019, тада оцењен као један од највећих у претходних 40-50 година, пошто се на платоу испред Скупштине окупило око 150.000 грађана који су подржали политику председника Србије и поздравили га упечатљивим скандирањем: „Ацо, Србине“.

И председник Вучић указао је јуче да је опозиција скуп свела на политички захтев „Вучићу, одлази“, а да није предложила ниједну меру која се тиче борбе против насиља, те побољшања безбедности деце и наставника:

– Они хоће моју главу, ништа осим тога друго не желе.

За разлику од њих, на скупу 26. маја, како је истакао, биће представљен план за модерну и пристојну Србију, Србију будућности:

– За 27. мај смо заказали Скупштину СНС, на којој се очекују важне одлуке, договорили смо се да пре тога сазовемо скуп, демократски. Грађани не морају да брину о ничијем скидању глава, нећемо малтретирати народ блокирањем Газеле. Ми нисмо хијене и лешинари да користимо трагедију. Ми људе не позивамо да бисмо исказали бес, већ хоћемо да изађемо с планом за модерну и пристојну Србију, Србију будућности, то желимо тог дана да покажемо. Морамо да мењамо суштински Србију, да најавимо шта можемо да урадимо…

Како ће платеи пензије расти.