Припрема...

14. септембар 2021.

Сада видимо како изгледају разговори странаца и опозиције


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1631981834295{margin-bottom: 20px !important;}“]

Миленко Јованов, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, реаговао је на признање Саше Јанковића да су му страни амбасадори нудили да уз помоћ кртица из СНС-а ослаби и сруши председника Србије Александра Вучића.

– Ово је заиста невероватно признање и сада имамо прилику да из прве руке видимо како изгледају разговори странаца са представницима опозиције, али и да су ти разговори бизарнији од онога што би се очекивало. Јасно је да су странци незадовољни својом позицијом, јер од доласка на власт председника Вучића они више немају одлучујућу улогу на формирање влада Србије и дефинисање државне политике и зато траже послушнике који би им помогли да поврате изгубљену моћ – рекао је Јованов.

– Са друге стране, опозиционари жељни власти не бирају начин да се те власти докопају и по цену личног понижења, што је мањи проблем, али и по цену слободе и самосталности Србије, што је озбиљан проблем – додаје он.

– Најзад, требало би анализирати да ли је неко из самог СНС-а прихватио ову понуду странаца и да ли у странци има људи који би били спремни да се на овако огољен начин ставе у службу странаца против председника Вучића, али и Србије. Јер враћање права одлучивања народу Србије, права које су у једном периоду од народа отели странци и домаћи тајкуни, као и вођење самосталне и слободне политике, темељне су вредности и резултати политике председника Вучића. На тим темељима гради се све остало – од економије до борбе против короне. Зато би пристајање на служење странцима значило директно рушење тих вредности и резултата и враћање на период власти бившег режима, када су чак дневни ред за седнице Владе слали на одобрење амбасадама. То би био страховит корак уназад – закључује Јованов.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1631981875637-9109f0ca-2d94-6″ taxonomies=“25″ exclude=“4909″][/vc_column][/vc_row]