Припрема...

9. новембар 2018.

Само безумници могу са Хитлером да пореде човека коме су хитлеровци побили скоро целу породицу


Потпредседник СНС Миленко Јованов каже да је овакав начин напада на председника оркестриран од стране Драгана Ђиласа и других тајкуна јер им смета то што Вучић остварује резултате.

– Брутални напади пуни мржње усмерени према председнику Вучићу и његовој породици никада нису ни престајали, ни губили на интензитету. Напротив! Што он више ради за Србију и народ и што остварује боље резултате, ти напади се појачавају и заоштравају – каже Јованов и додаје:

– Ово, наравно, јесте оркестрирани напад Драгана Ђиласа и разних других тајкуна у политици и политичара међу тајкунима, јер им Вучић не дозвољава да отимају од народа и пуне џепове народним парама, како су навикли.

Јованов је истакао да је поређене председника Вучића са Хитлером врхунац безумља јер су управо хитлеровци побили председникову породицу.

– Поређење председника Вучића са Хитлером је само врхунац безумља и бестијалности ових безумника, јер само безумници попут њих могу са Хитлером да пореде човека коме су хитлеровци побили скоро целу породицу – каже Јованов.

Извор: Србија данас