Припрема...

11. октобар 2023.

Само победа СНС на изборима чува мир и унутрашњу стабилност Србије


Шеф посланичког клуба СНС-а у Скупштини Србије Миленко Јованов за „Политику” каже да су напредњаци увек спремни за изборе. „Свесни смo да ће изборна битка бити тешка и неизвесна, да ће се по ко зна који пут сви ујединити против нас, али уверен сам да имамо подршку народа и да ћемо успети да се изборимо са свим искушењима и изазовима који нас очекују, истиче Јованов.

„Политика председника Вучића је издржала тест времена, доказано је дала најбоље резултате и тражићемо подршку за наставак спровођења те политике. Србији је, а чујем и од грађана да тако мисле, потребна стабилност и снажна подршка председнику Вучићу да овај наш српски брод и даље води кроз мирне воде и држи што даље од свих светских сукоба и ратова.

Свакодневно видимо да се цео свет налази у превирањима и хаосу и Србији је потребно мудро и снажно вођство да бисмо сачували мир и да бисмо сачували унутрашњу стабилност. То може да омогући само СНС и наша победа на изборима. Све друго би водило у авантуру која би изазвала нестабилност у нашој земљи и на чијем крају би били поништени сви резултати постигнути претходних година.

Дакле, улог на предстојећим изборима је огроман и мислим да нам као поколењу није допуштено да се у оваквим околностима играмо судбином наше земље”, закључује Јованов.

Извор: Политика