Припрема...

30. јануар 2018.

Санда би свакога гурнула у блато, па и Капора и Пекића!


Подршка која се не прашта! Љиљана Капор и Љиљана Пекић, супруге наших великана Моме Капораи Борислава Пекића, присуствовале су скупу СНС на Цветном тргу, што је изгледа засметало појединцима, међу којима је била и Санда Рашковић Ивић која је на твитеру објавила: „Ако је тачно да су супруге Б. Пекића и М. Капора подржале СНС за Београд, онда ће будућност 011 појести скакавци“, навела је Санда.

Са друге стране, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке овако је за „Ало“ прокоментарисао последњи напад Санде Рашковић Ивић.

– Срамно је то што је рекла Санда Рашковић Ивић. Очигледно је да су аморалне појаве попут ње спремне да баш свакога гурну у блато, само зато што не подржава Мишковићевог кандидата Ђиласа. И из још једног разлога је она дала изјаву пуну злобе и зависти. Госпође Пекић и Капор су показале да културан и пристојан свет подржава листу „Александар Вучић – Зато што волимо Београд“, а да самозвана и лажна елита, којој припада и Санда Рашковић Ивић, не подржава нико осим што сами себе хвале и подржавају по систему “ја теби сердаре, ти мени војводо”, а да ни сердара ни војвода нема ни од корова – навео је Јованов.

Извор: АЛО