Припрема...

1. фебруар 2018.

Шапић би батинама да елиминише конкуренцију


Председник општине Нови Београд Александар Шапић запретио је на Твитеру да ће убудуће да бије политичке противнике! Одмах након што је јавност запрепастио претњама водитељу „Контравизије“ Лаву Пајкићу да припази шта ради и да га више не прозива у емисији, слично упозорење упутио је и својим политичким противницима.

– Волео бих јако да ми се пружи шанса, да у било ком периоду мог живота, све ове политичке змајеве, који ме месецима кафански и простачки прозивају и вређају, бар једном сретнем негде насамо. Жив нисам, да осетим уживо сву ту силу и храброст, коју већ месецима у јавности емитују – поручио је Шапић на Твитеру и добио аплаузе појединих твитераша који су му рекли да би баш волели да некога „истамбура“.

На питање Српског телеграфа да објасни на кога конкретно мисли, Шапић није желео да коментарише.

Без длаке на језику био је, међутим, Миленко Јованов, потпредседник СНС, који истиче да не види ништа чудно.

– Шапић је у интервјуу једном недељнику потврдио оно што смо све време говорили – да је саставни део жуто – риђе тајкунско – лоповске Мишковићеве коалиције и да међу њима нема никакве разлике. Е сад, Шапићу је у тој подели посла запало да бије политичке противнике вероватно због искуства, јер је за то био задужен и док је био Ђиласов заменик, а и било би смешно да Вук Јеремић некоме прети батинама – тврди Јованов.

Према његовим речима, Шапић се труди да их убеди да му дају да се бави некаквим интелектуалним радом.

– Чак је и докторирао на некој ливади, али очигледно да Мишковић, Ђилас, Јанковић и Јеремић много више цене његову сирову снагу него памет. У сваком случају, одлично је што сада и грађани могу да виде да је програм Мишковићевих лакеја изазивање насиља и нестабилности – закључује Јованов.

Извор: Српски телеграф