Припрема...

10. август 2017.

Саша Јанковић призива крвопролиће

Информер

Пропали досовски председнички кандидат Саша Јанковић више и не крије да прижељкује крвопролиће у Србији и да би се најрадије насилно обрачунао са актуелном влашћу и свим људима који је подржавају.

Јанковићев блиски сарадник, оснивач ЈУЛ-а Зоран Чичак, у ауторском тексту на порталу „Мој избор“ упоредио је, наиме, садашњу власт у Србији са нацистичким злочинцем Адолфом Ајхманом, одговорним за геноцид над више милиона Јевреја! Уместо да осуди овакав став, Саша Јанковић је спремно подржао Чичка и посредно позвао на крваве сукобе.

Kоментаришући најновији скандалозни испад лидера ПСГ, потпредседник СНС Миленко Јованов сматра да је Јанковић „озбиљан политички некрофил“.

Јанковић се увек појави где год се спомиње смрт или претња убиством. Очигледно има жељу да опет неког милује по коси. Та лицемерна битанга је постала нервозна. Народ га неће, а нема више ни 3.000 евра које је месечно узимао да не ради ништа, па би и убијао не би ли се дочепао власти и пара. На срећу свих нас Србија је далеко од времена када су појаве попут Јанковића насиљем и улицом долазиле на власт… – наглашава он.

Извор: ИНФОРМЕР