Припрема...

5. мај 2018.

Саша пљунуо, па због шлихтања Европи – лиже!


Јанковић се сада сетио да Србија изумире, а када је то говорио председник Александар Вучић, он га је пљувао!

Лидер ПСГ Саша Јанковић напрасно је јуче схватио да се у Србији драстично смањује број становника и то је брже-боље објавио на Твитеру! И ту не би било ништа спорно да Јанковић, кад је председник Александар Вучић упозоравао да Србија изумире и позвао на борбу против беле куге, није први скочио да га вређа и пљује, јер „ко је Вучић да одлучује да ли ће жене рађати или не“.

– У земљама нашег, источноевропског региона смањује се број становника брзином коју модерна историја никад није забележила за било који регион на свету. Нисам стручан да предложим цело решење, али сам остао овде свесно и ушао у политику јер желим да будем његов део – написао је Јанковић, реагујући на писање светских медија где се каже да популација готово целе југоисточне Европе изумире и нестаје, те да је Србија део тог катастрофалног процеса.

Председник Србије Александар Вучић говорио је још у марту да нема гору ноћну море од оне када чује статистику о паду наталитета у Србији.

Миленко Јованов, потпредседник Главног одбора СНС-а, за „Ало!“ каже да Јанковићево понашање најбоље показује беду, безидејност и лицемерје српске опозиције.

– Они не знају шта би радили и немају благу представу шта би требало да се ради у вези са бројним питањима и изазовима са којима се Србија сусреће. Они само чекају да Вучић нешто каже, како би они били против, иако претходно и не размисле о ономе што је рекао, а после краду његове идеје и представљају их као своје – коментарише Јованов.

Извор: АЛО