Припрема...

11. фебруар 2019.

Шефови опозиције хоће договор са Вучићем, он их охладио


Лидери Савеза за Србију покушали су да ступе у контакт са Александром Вучићем и договоре сарадњу. Међутим, председник Србије и лидер највеће владајуће странке одбио је сваки разговор с њима.

– Kуме и моле све заједничке пријатеље и познанике, па и бизнисмене, да ургирају да Вучић пристане на разговор с њима око релаксирања међусобних односа. Ђилас, Јеремић и Обрадовић свесни су да протести, у оваквом облику где их воде глумци, не могу да скину Вучића с власти, па су зато ради да пробају преко свих канала да успоставе неку сарадњу с њим – наводе извори Српског телеграфа.

Потпредседник СНС Миленко Јованов за Српски телеграф каже да се овде ради о коалицији у којој нико никоме не верује, у којој свако о свакоме мисли све најгоре, али би сви заједно своју политику вешала, крађе и отимачине да инсталирају у Србији.

– С друге стране, Вук Јеремић је вишеструко искомпромитован човек, како због муљања са белосветским лопужама и примањем новца од страних држава тако и због изношења неких својих халуцинација, делузија и патолошког лагања. Све то, наравно, говори да се ради о човеку који када каже да је дан, треба два пута да погледате кроз прозор, али његово подсмевање Ђиласу у Бриселу најбоље показује какви су им међусобни односи. Да су могли заједно, не би уз псовке, увреде и клевете један по један напуштали ДС, у ком су сви заједно били – сматра Јованов.

Извор: Српски телеграф