Припрема...

8. август 2017.

Сергеј прети шутирањем у главу!


Стравично! Глумац Сергеј Трифуновић упутио је на друштвеној мрежи Твитер ужасне претње присталицама СНС-а и навео да ће их развлачити по улицама. Политичари, шокирани претњама познатог глумца, подсећају да ово није први пут да се присталицама напредњака прети насиљем.

Наиме, Сергеј Трифуновић, глумац и присталица бившег председничког кандидата Саше Јанковића, поново дивља на друштвеној мрежи Твитер. После скандалозних навода да ће се „попишати председнику на гроб”, глумац наставља да се са политичким неистомишљеницама обрачунава на бруталан начин.

Миленко Јованов, потпредседник СНС-а, коментаришући скандалозан испад Сергеја Трифуновића подсетио је да ово није први пут да се прети насиљем.

Ни најмање не сумњам да би припадници лажне елите желели да се физички обрачунавају са свима који не мисле као они. Није ово први пут да прете насиљем. То показује да су приче о томе како они желе демократију лажне, јер је јасно да они желе да сукобима и немирима дођу на власт, јер су схватили да их народ неће, али сам уверен да ће држава знати да заштити ред и мир и безбедност грађана – казао је Јованов за „Ало!”.

Извор: АЛО